www.goudenzilverweging.nl Goud- en zilverweging

Gezocht: gewichten, objecten en aanvullende informatie op het gebied van goud- en zilverweging in Nederland

Het Webmuseum is voortdurend op zoek naar met name gewichten (krukgewichten, blokgewichten, sluitgewichten, knopgewichten en druppelknopgewichten) van koper/messing of brons, maar ook naar andere objecten en naar aanvullende informatie op het gebied van goud- en zilverweging in Nederland.

Mocht u een gewicht/gewichten en/of een object/objecten te koop willen aanbieden of over aanvullende informatie beschikken, neem dan s.v.p. contact met het Webmuseum op.
Dat kan op de volgende manieren:
1 Via het e-mailadres: jhtnsr@kpnmail.nl (klik op het e-mailadres)
2 Via het telefoonnummer : +31 (0)6 23 70 26 50
3 Via WhatsApp naar: +31 (0)6 23 70 26 50

Graag daarbij vermelden: uw naam, straat en huisnummer, postcode, woonplaats, e-mailadres, telefoonnummer, en uiteraard uw bericht met daarbij liefst één of meerdere foto’s van het gewicht/de gewichten en/of het object/de objecten en/of de aanvullende informatie op het gebied van goud- en zilverweging in Nederland waarover het gaat.

Wanneer u een complete collectie wilt aanbieden, dan zijn we daar uiteraard ook in geïnteresseerd.
In dat geval bezoeken we u graag thuis om de collectie te bekijken.

Indien een gewicht/de gewichten en/of een object/de objecten interessant is/zijn worden we het over de verkoop/aankoop ongetwijfeld eens.

Hoewel de gewichten en de objecten uit de collectie niet te koop zijn, kan ruilen in uitzonderlijke gevallen ook zeker een optie zijn.

Alvast bedankt voor de door u genomen moeite.

Huib Tieleman